Hart Vooruit

Je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf.

Herken je deze gedachten:

  • ‘Zo erg is het nou ook weer niet, ik moet mij gewoon niet aanstellen.’
  • ‘Ik heb geen hulp nodig. Dit moet ik toch zelf kunnen?’
  • ‘Ik zit niet zo lekker in mijn vel, maar als ik (een nieuwe baan heb/ meer ga sporten/ deze deadline af heb/ alles weer op orde heb/ nog even doorzet/..) dan komt het vast weer goed.’

Soms zoek je naar dat moment waarop het makkelijker wordt. En het liefst ook blijft.
Maar dat blijft het nooit. Dingen anders doen is lastig, zeker als het bijna haaks staat op je aangeleerde, automatische reactie.

Misschien heb je al stapels (zelfhulp)boeken gelezen of uren podcasts geluisterd en raak je steeds geinspireerd, maar blijft het lastig om er ook iets mee te DOEN.

Eigenlijk is je belangrijkste vraag: HOE DAN?

Hoe zorg ik dat ik meer zelfvertrouwen heb?
Hoe maak ik een keuze die bij mij past en niet alleen gebaseerd is op wat anderen willen?
Hoe kan ik weer meer genieten van de dingen die ik doe?
Hoe kan ik minder uitstellen en meer discipline tonen?
Hoe kan ik zorgen dat mijn hoofd rustiger wordt?
Hoe kan ik meer voldoening ervaren aan het einde van de dag?

Dat hoef je niet alleen te doen, wel zelf!
Coaching kan je helpen om de uitdagingen aan te pakken, waar je al een tijdje tegen aan loopt. Je hoeft niet burn-out of depressief te zijn, voordat je om hulp vraagt. In een coachtraject krijg je handvatten aangereikt en wordt er naar je geluisterd, zodat je weer weet hoe jij met jouw vragen om kunt gaan.
In een gratis kennismakingsgesprek vertel ik je graag meer over de mogelijkheden en luister ik zonder oordeel naar waar jij nu bent.

Hoe werkt het?

1) Jij boekt een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via bovenstaande knop.

2) We plannen een afspraak en maken kennis. Ik vertel je in het gesprek ook meer over wat ik doe en adviseer je wat jou zou kunnen helpen, ook als dat niet bij mij is.

3) Jij maakt de beslissing wat je wilt doen.

Besluit je een coachtraject van minimaal 5 sessies te starten? Dan krijg je 10% korting op het totale bedrag en krijgt degene die jou deze pagina heeft doorgestuurd een gratis bonus-sessie die een jaar lang geldig is.

Stuur je zelf deze pagina door naar iemand? Dan maak jij dus kans op een gratis sessie!

Voor iedereen
Ook als je nog niet zo goed weet waar je mee zit of als je twijfelt of een coach de juiste plek is ben je welkom. Ik heb je graag bij het uitvinden wat het beste bij jou past.

Gratis en vrijblijvend
Het kennismakingsgesprek is gratis, omdat ik het iedereen gun te ontdekken wat je nu eigenlijk echt nodig hebt. Ook als dit betekend dat je bij niet direct op het juiste adres bent, help ik je verder naar: wat dan wel? Je zit dus nergens aan vast.

Vertrouwelijkheid gegarandeerd
Wat wij bespreken, blijft tussen ons en zal niet zomaar bij iemand anders terecht komen – dus ook niet bij degene die jou heeft doorverwezen. Alleen met jouw toestemming, kan ik informatie of gegevens aan anderen doorgeven.