Workshop Ontdek je Essentie

Datum: Zondag 1 maart 14:00 – 16:30 in Delft

Hoe kan ik mijzelf makkelijker herinneren aan wat er voor mij werkelijk toe doet? En wat zijn essentiële oliën eigenlijk precies? Het ruikt zo lekker, maar hoe kan ik het (veilig) gebruiken? Ben je onwijs nieuwsgierig hoe essentiële oliën werken en jouw self-care-practice kunnen ondersteunen? Dan is deze workshop voor jou.

In deze workshop gaan we opzoek naar datgene wat er voor jou toe doet en wie je werkelijk bent. Ook als je jezelf daar niks bij kunt voorstellen, maar wel nieuwsgierig bent naar hoe je meer vanuit jezelf i.p.v. voor anderen kunt leven, is deze workshop voor jou. Daarnaast gaan we in deze workshop ontdekken wat jouw geurbeleving is, in combinatie met jouw self-care-practice. Je ontdekt jouw werkelijke essentie, zowel in wie je bent als ik welke geur er bij jou past. 

Je hebt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat kan je verwachten?
– zelf een roller maken met je eigen blend van essentiële oliën die bij jou passen;
– verdiepende visualisatie- en schrijfoefeningen om je eigen essentie te ontdekken;
– meer informatie over wat essentiële olie is en wat je ermee kunt doen in relatie tot zelfzorg;
– een veilige groep & begeleiding van Toegepast Psychologe Marcella die jouw avontuur ondersteunen;
– verwend worden met (verse gember/munt) thee en koffie (met koe- of havermelk) en heerlijke snacks.

Kom je samen?
Dan krijg je allebei 10% korting op de workshopprijs!

De hele middag was echt een cadeau. Vanaf binnenkomst in een fijn, warm en heerlijk ruikend huis, de tafel was fantastisch opgemaakt met schriftjes en hapjes met leuke handgemaakte kaartjes erbij. Toen begon het al te stromen. We werden heel fijn begeleidt door een goede combinatie van theorie en beleven van de geuren. Echt over alles was nagedacht. Er hing een fijne sfeer waardoor het gemakkelijk was om dingen met elkaar te delen. Het was echt even de onderdompeling in iets nieuws die ik nodig had om mij te verdiepen, begeleid door iemand die ik vertrouw. Wellness voor het hoofd! (En ik heb heerlijk geslapen!)

Anoniem

Wat heeft Marcella zelf met essentiële oliën?
Al mijn hele leven ben ik bekend met essentiele olien. Mijn moeder masseerde mij er regelmatig mee. Ik mocht dan een geurtje uitkiezen op gevoel of op wat ik lekker vond ruiken. Een feestje was dat!

Sinds een aantal jaren is het weer op mijn pad en gebruik ik het zelf in mijn dagelijkse leven, vooral om mijn gemoedstoestand te beïnvloeden. Ik heb lezingen en workshops gevolgd, waaronder van Drs. Harmen Rijpkema (romatherapeut en psychotherapeut), om mijn kennis bij te spijkeren en deel deze kennis en ervaring graag met anderen.

Ik ben geen dokter of natuurgeneeskundig therapeut, dus we gebruik de olien in deze workshop niet voor therapeutische doeleinden. Wat ik je wel leer is hoe je essentiële oliën kunt gebruiken om je stemming te kunnen beïnvloeden en hoe dit je zou kunnen helpen om meer in je eigen kracht te gaan staan.

Welke merken gebruik ik?
Het hoofdbestanddeel van mijn collectie is van Chi Natural Life. Dit is een Nederlands merk dat sinds 1979 bestaat en dat ik ook al mijn hele leven ken. Voor een kleiner deel werk ik ook met oliën van Doterra. Ik werk samen met Biddy Messchaert, die veel meer ervaring heeft met de oliën van Doterra, waardoor wij een sterk olie-team zijn geworden.